Haber

Bayraklı’da Polis Haftası Kutlandı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Polis Haftası kutlama etkinliği kapsamında Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi. Önder Serdar Sandal, “Polis ekiplerimiz sokaktaki yüzümüzdür ve asli görevimiz halka hizmettir. Bu bayrak altında, ülkenin bölünmez bütünlüğü, Atatürk ilkeleri ve cumhuriyetin ışığında toplumun her kesimini kucaklayarak görevimize devam edeceğiz. Halkın haklarını korumak bizim görevimizdir” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, zabıta teşkilatının 197. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte zabıta gruplarını tebrik etti. Çiçeklerle karşılanan Önder Sandal, özverili çalışmalarından dolayı işçiye teşekkür etti. Etkinliğe Lider Sandal’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, bürokratlar ve polis çalışanları katıldı.

 

SOKAKTA YÜZÜMÜZSÜNÜZSÜNÜZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kuruluşunuzun 197. yılı ve Polis Haftanız kutlu olsun. Polis gruplarımız bizim sokakta görünen yüzümüzdür. Şunu bilmeliyiz; Bu ülkeyi devlete borçluyuz. Dolayısıyla görevimiz boyunca bu temel bilinci hiçbir zaman bir kenara bırakmayacağız. Bizim asli görevimiz halka hizmettir. Bu bayrak altında, Cumhuriyetin ışığında, bu ülkenin ayrılmaz bütünlüğü adına, Atatürk’ün çizgisinden ayrılmadan misyonumuza devam edeceğiz. Bunlar önemsediğimiz temel unsurlardır. Çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Kimseyi ayırmadan, elinizi vicdanınıza koyarak kamusal görevinizi en iyi şekilde yerine getirin, başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Arkanızda durmaya devam edeceğim. Halkın haklarını korumak bizim görevimizdir” dedi.

 

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Emniyet Müdürü Fazilet Uslu, “Hizmet kalitemizi her geçen gün arttırarak 7/24 görev başındayız. Kanun ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiler çerçevesinde halkımızın güvenliği, huzuru ve konforu için çalışırız. Desteklerini esirgemeyen Başkanımız Serdar Sandal başta olmak üzere bu süreçte her zaman yanımızda olan ve bize değer veren herkese teşekkür ederiz. Müdürlüğümüz tüm personeliyle vatandaşlarımızın önünde değil, her zaman yanında ve hizmetindedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

mamak-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu