Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken çıkış: Kendi adıma son kez destek istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Yerleşkesi ve Biten Diğer Projelerin Toplu Açılış Törenine katıldı.

“KENDİ ZAMANIMIZDA DESTEK İSTİYORUZ”

Erdoğan burada yaptığı konuşmada 2023 seçimlerinde son kez takviye istediğini belirterek, “İnşallah 2023’te milletimizden son kez istediğimiz destekle Türkiye’nin ilk ayağını inşa edeceğiz. Türk Asrı’na sahip çıkın ve bu bayrağı gençlere teslim edin.”

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Çocuklar, ben de sizinleyim. Eylül ayında Teknofest için geldiğimiz Samsun’a, birkaç aylık ayrılığa rağmen hasret kaldık. İhtiyacıma bak. Resmi sayı 100 bine ulaştı. Havalimanından bu yana Samsunlu kardeşlerimizle el ele sokak boyu el eleyiz. Samsun bir başka heyecanlıydı. Bugün 799 derslik, 9 atölye ve 400 kişilik yurttan oluşan 66 projeyi daha resmi olarak hizmete açıyoruz. Bugün 213 milyon TL’lik yatırımın resmi açılışını yapıyoruz. Bugün Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi başta olmak üzere 60 milyon TL’lik projenin açılışını yapıyoruz.

“LAF DEĞİL, UYGULAMA”

Durmaksızın. Bugün bir başka değerli adım. Asarcık-Kavaklı yolunun tamamlanan 25 km’lik yolunu hizmete sunuyoruz. Nasıl. Eylem, söz değil. Büyükşehir Belediyemizin vapurdan elektrikli otobüs sistemine, akıllı trafik sisteminden sosyal hizmet birimlerine kadar 2 milyar 742 milyon liralık 50 yatırımını daha hizmete açıyoruz.

“2053 VİZYONUNU GERÇEKLEŞTİRMEYE HAZIR MIYIZ?”

Son 20 yılda şehrimize 56 milyar TL yatırım yaptık. Sanayiden tarıma her alanda ülkemizin lokomotif şehirlerinden biri olacağına inanıyorum. Bu lokomotif 2023’te vagonları çekmeye hazır mı? Şehrimizi nasıl büyüttük ve geliştirdik, bundan sonra her hayalinizi gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım. Son 20 yılda olduğu gibi 2023 yılında da çevremize kimseyi sokmayalım. Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada yanımızda olan Samsun’un 2023 yılında da tercihini bizden yana kullanacağından hiç şüphem yok. Türk Yüzyılını birlikte inşa etmeye ve 2023’te yeniden güvenli, huzurlu ve müreffeh bir Türkiye’nin önünü açmaya hazır mısınız? En pahalı miras olan 2053 vizyonuna sahip çıkmaya hazır mıyız? Türkiye’nin düşmanlarını dışarıda, içeridekilerin maşasının şevkini bir kez daha mahsullerine salmaya hazır mıyız? Bu Samsun’a yakışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu