Haber

Feci Kazada Ağır Yaralanan ve Riskli Bir Ameliyat Geçiren Oyuncu Sergen Deveci’den İlk Paylaşım Geldi!

Amasya’da yaşanan feci kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’a getirilerek ameliyata alınan oyuncu Sergen Deveci’den ilk paylaşım geldi! 

Söylentilerin aksine iyi olduğunu dile getiren Deveci, ‘Haberlerin bilakis çok uygunum, hissediyorum, yemek yiyorum ve reaksiyon veriyorum’ diyerek herkesi sevindirdi…

Geçtiğimiz günlerde Baş Belası adlı tiyatro oyunu ekibini taşıyan minibüs, Amasya’da feci bir kaza yapmış; kazada üç kişi hayatını kaybederken sekiz kişi de yaralanmıştı.

Yaralananlar ortasında ünlü oyuncular Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci de vardı ve Deveci’nin durumunun ne yazık ki ağır olduğunu öğrenmiştik.

İlk yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlatan Deveci, ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilmişti.

Ardından Deveci’nin tedavi altında olduğu hastanenin doktorundan bir açıklama gelmiş, “Deveci’nin boyun ve omurgasında kırıklar olduğu, ameliyata gireceği” açıklaması yapılmıştı.

Hepimiz Sergen Deveci’den gelecek iyi haberleri beklerken aynı kazada yaralanan Melis İşiten bir paylaşım yapmış, Deveci’nin ameliyatının bittiğini duyurmuştu dün.

Bugün ise hepimizi sevindiren o haber geldi ve Deveci kaza sonrası birinci paylaşımını yaptı!

“Felç kalabileceği” söylentilerinin tersine uygun olduğunu söyleyen Deveci, “Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum” diyerek hayranlarını sevindirdi…

Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarının hüznünü de paylaştı doğal…

“2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım.” diyen Deveci, “Benim için endişelenmeyin!” diyerek hayranlarına hoş haberi vermiş oldu…

Umarız Sergen Deveci bir an evvel sıhhatine kavuşur ve sevenlerine kahkahalar attırmaya devam eder…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu