Haber

Gökhan Özen… 7 YIL SONRA KuruÇEŞME SAHNESİNDE!

Son yıllarda hayatını Amerika’da sürdürüyor Gökhan ÖzenBiletleri tükenen ve üç saat süren Kuruçeşme Açık Hava konserinde bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle binlerce hayranını heyecanlandırdı.

“BU GECE İSTANBUL’U YAKACAĞIZ”

“Yedi yıllık hasret, yedi yıllık hasret, bu gece İstanbul’u yakarız” diyerek Gökhan ÖzenUzakta kaldığı yıllarda sosyal medyada her gün yüzlerce mesaj aldığını belirterek, “Beni buraya getiren sizin sevginizdir” açıklamasını yaptı.

KIZIYLA SAHNEDE DANS EDİYOR

Unutulmaz anlara sahne olan konserde Özen’e ‘Idiot’ ve ‘Two Strangers’ şarkılarında kızı eşlik etti. Kızıyla ilk kez sahnede dans eden sanatçı alkış yağmuruna tutuldu.

Muhteşem sahne performansının yanı sıra beyaz kuyruklu piyanoda söylediği ‘Duman Gözler’, ‘Seni Kim Aldı’, ‘Ne Fark’ gibi müziklerle de romantik rüzgarlara ilham verdi.

GÖRSEL GÖSTERİ

Çoğu müziğinde kendisine eşlik eden dört dansçısıyla farklı koreografiler sergileyen İtina, sıcak ve sempatik tavrıyla hayranlarını büyüledi. Görsel olduğu kadar işitsel yönü de güçlü bir sahne şovuyla süper bir geri dönüş yapan İhtimam, Almanya’dan DJ prodüktör Murat Hendes ile birlikte yakında Avrupa’da çıkacak ‘Benden Asks’ şarkısının yeni versiyonunu seslendirdi.

İZLEYİCİNİN ORTASINA KATILIN

Konserin ikinci bölümünde ise kıyafetlerini değiştiren Gökhan İhtimam, orta sahneden seyircilerin arasına karışarak; hem müziğini söyledi hem de kırmadan selfie çekti.

Hit modülleriyle bir döneme damgasını vuran Gökhan İhtimam, yoğun talep üzerine 28 Eylül’de yeniden sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: Dergi / Dergi

haber-sultanhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul evden eve nakliyat
Eşya depolama
istanbul evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
-
Başa dön tuşu