Haber

Murat Kurum ‘Risksiz İstanbul’ tanıtım toplantısında konuşuyor

FLAŞ HABER:AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ‘Risksiz İstanbul’ tanıtım toplantısında konuşuyor.

Murat Kurum’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İstanbul’un artık sevgiye ve kardeşliğe ihtiyacı var. Bugün siz değerli dostlarımızla bu kardeşliği tüm İstanbullulara daha da yaygınlaştırmak için bir aradayız. Afete dayanıklı, risksiz İstanbul buluşmamızı tanıtmak için bir aradayız. Bu heyecanı İstanbul’la paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Çözüm, insana odaklanan hizmettir. Sözümüz sizi risksiz, sorunsuz bir İstanbul’da yaşatmaktır.

‘SİZTEM İSTANBUL’

Tek isteğimiz İstanbullu hemşerilerimizin mutluluğudur. Son yüz yılda depremlerden çok acı çektik. Mevcut yönetim her alanda başarısız oldu. İstanbullular bu başarısız yılların ardından artık çaresiz değil. Konuştuğumuz herkes İstanbul’da sistem eksikliği olduğunu söylüyor. İstanbul’un sorunlarını çözerken insanı merkeze alan yeni bir yaklaşım sunuyoruz. İstanbul günlük, keyfi kararlarla yönetilemez. Bu da İstanbul’u çıkmaza mahkum ediyor. Amacımız İstanbul’u stressiz yaşamanızı sağlamaktır.

Tek isteğimiz İstanbul’un mutluluğudur. Bugün ülkemiz coğrafyasının yüzde 66’sı deprem riski altında. 6 ve üzeri büyüklüğünde 60’a yakın deprem yaşadık. Bu depremler nedeniyle 130 bine yakın kardeşimizi toprağa verdik. Büyük Marmara depreminde 18 bin canımızı kaybettik. Yüzyılın felaketinde 53 bin insanı kaybettik… Dünyada böyle bir yıkım görülmedi. Bu felaketlerin ardından İstanbul’daki deprem herkesin gündeminde. Olası bir İstanbul depremi ulusal güvenlik sorunu olacaktır.

İSTANBUL KİMLİĞİ

Her mimari çalışmada İstanbul kimliğini yaşatacağız. Mevcut belediye kusurlarını bir beceri olarak sunmaya çalışıyor. Türkiye genelinde 2 milyon 200 bin konutu dönüştürdük.

İstanbul’da tek bir dindar hane kalana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 39 ilçede yatay mimariye sahip konutlarımızı inşa edeceğiz.

 

Gelen Haberin Detayları…

En son gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirin. (iOS, Android)Twitter’da kurabilir @Haber7Hesabınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama mağazası Google Oyun Takip etmek

KAYNAK: HABER7

haberhayrabolu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu