Yaşam

Neyin İçinde Ne Var? Orijinaller Nisan’da Netflix’te Yayınlanacak

Nisan ayında Netflix’e hangi orijinal içeriklerin geleceğini merak ediyorsanız bu içerik tam size göre! Özellikle Türk yapımlarıyla ön plana çıkan Netflix’in nisan ayında vizyona girecek film ve dizilerini sizler için derledik.

Kaynak:https://twitter.com/netflixturkiye/st…

5 Nisan – Lewis Capaldi: Şimdi Nasıl Hissediyorum

Bu samimi ve kapsamlı belgesel, Lewis Capaldi’nin internette ünlü, mücadeleci bir gençten Grammy adayı bir pop yıldızına dönüşümünü anlatıyor.

6 Nisan – Sığır eti

İki kişi bir trafik kazası olayının zihinlerine yerleşmesine izin verir ve her düşüncesini ve eylemini yavaş yavaş tüketir.

7 Nisan – Aaahh Belinda

Bir şampuan reklamı çekerken gizemli bir biçimde kendini bambaşka bir hayatın içinde bulan ünlü oyuncu Dilara, kendi kimliğine kavuşmak için bu hayatı harika bir şekilde oynamak zorundadır.

8 Nisan – Açlık

Genç ve yetenekli bir sokak yemeği şefi, kötü şöhretli ve acımasız bir şefin eğitimini harcar. Burada sınırlarını zorlamak zorunda kalacaktır.

13 Nisan – Florida Adamı

Hızlı olması gereken bir iş, eski bir polis, bir gangsterin kaçak kız arkadaşını bulmak için memleketi Florida’ya döndüğünde çılgın bir maceraya dönüşür.

18 Nisan – Nasıl Zengin Olunur?

Finans uzmanı Ramit Sethi, ABD’deki insanların hayallerindeki zenginliğe ulaşmalarına yardımcı oluyor.

21 Nisan – Boğa Boğa

İstanbullu iş adamı Yalın, yaşadığı bir mali skandalın ardından eşi Beyza ile birlikte Assos’a taşınır. Huzuru ararken hayatı kabusa dönen Yalın, düşmanlarının her yerde olduğunu fark eder.

21 Nisan – Cennete Hoş Geldiniz – 2. Sezon

Bir grup genç yetişkin, ücra bir adada bir partiye katılır, ancak onları bekleyen cezbedici cennette tehlikeli sırlar ve tuzaklar vardır.

25 Nisan – John Mulaney: Bebek J

Emmy ödüllü komedyen, senarist ve aktör John Mulaney orijinal bir stand-up komedisi olan “Baby J” ile geri dönüyor.

26 Nisan – Workin’ Moms – 7. Sezon

Otuzlu yaşlarındaki dört arkadaş, hem çok farklı çalışıyorlar hem de tam zamanlı anne oluyorlar. Günümüz Toronto, Kanada’sında işlerini, aile yaşamlarını ve aşk yaşamlarını dengelemeye çalışırlar.

27 Nisan – Tatlı Diş – 2. Sezon

Yarı insan, yarı geyik bir çocuk, diğer melezlerin yanında kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalır. Ama burada asla inanç içinde değil.

27 Nisan – Firefly Lane – 2. Dönem 2. Kısım

Tully ve Kate, gençliklerinden kırklarına kadar aralarında kopmaz bir bağ olan arkadaşlardır. İyi ve kötü günde her ne olursa olsun birbirine destek olan bu iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

lalapasa-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu