Yaşam

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

En büyük hatayı yapan kişiyi bulmanız için hazırlanan bu görsel, hem beyin kaslarınızı geliştirmek hem de gözlem gücünüzü test etmek için hazırlanan eğlenceli bir mantık bulmacasıdır. Günlük hayattaki işlerin yoğunluğundan fırsat bulduğunuz bir anda biraz da olsa kafanızı dağıtmak ve uzaklaşmak istediğinizde sizi eğlendirecek bir araçtır.

En büyük hatayı yapan kişiyi bulmanız için hazırlanan bu görselde tıpkı diğer görsel zeka testleri gibi eğlendirirken hafızanın gelişmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra karşılaştığınız sorunlara farklı bir bakış açısında bakmanızı da sağlarken göz kaslarınızın gelişmesine de destek olur.

EN BÜYÜK HATAYI KİM YAPIYOR?



Yukarıdaki görselde bir ağacın dallarına oturmuş dört kişiyi görüyorsunuz. Ve bu kişilerden bazıları elinde testere ile dalları kesiyor. Ancak bu resimde öyle biri var ki çok büyük bir hata yaptı yapacak. Sizden bu görseldeki en büyük hatayı kim yapıyor bulmanızı istiyoruz.

Cevap sandığınız kadar kolay olmayabilir. Görsele dikkatlice bakmanız fayda var. Bu zeka testinde sonuca ulaşmak içinse size tanınan süre tam 5 saniye. 5 saniye içerisinde resimdeki en büyük hatayı yapanın kim olduğunu bulabilecek misiniz?

EN BÜYÜK HATAYI O YAPIYOR

Bu görselde birden fazla hata yapan kişi var ama biri hepsinden daha fazla dikkatsiz. Sizce 4 çocuktan hangisinin en büyük hatayı yaptığını bulabildiniz mi? Eminiz ki bu 4 çocuktan bir tanesini seçtiniz. Peki, seçtiğiniz çocuk en büyük hatayı yapan kişi mi hadi gelin birlikte görelim.

İşte en büyük hatayı yapan kişi;

Evet, en büyük hatayı yapan kırmızı şapkalı çocuk. Kendi oturduğu dalı kesiyor.  Ondan sonra ise sarı saçlı çocuk en büyük hatayı yapıyor çünkü kırmızı tişörtlü çocuk onun dalını keserken hiçbir şey yok gibi etrafı izliyor.

Peki, sizce bu görseldeki en kurnaz çocuk kim? Kırmızı mı yoksa yeşil tişörtlü mü? Hadi yorumlarda bizimle paylaşın!

sile-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu