Teknoloji

WhatsApp’ta çoklu hesap özelliği Beta sürümünde ortaya çıktı

WhatsApp’ın, Android kullanıcıları için aynı cihazda birden fazla hesap kullanmalarına izin verecek yeni bir çoklu hesap özelliği üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. Ve şimdi bu özellik yayınlanmak üzere olabilir.

Özellik ilk olarak geçen ay WhatsApp Business beta kullanıcılarına yönelik testlerde görüldü. Şimdi, bazı iş dışı kullanıcılar, özellik, Android için en son WhatsApp beta sürümü 2.23.17.8’de görüldüğünü bildiriyor.

Çoklu hesap bazında erişime sahip kullanıcılar, WhatsApp ayarlarında QR kodunun yanında bir ok görür. Bu oka dokunulduğunda, o anda oturum açmış hesapları gösteren bir kart ve başka bir hesap ekleme seçeneği açılır.

WABetainfo

Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarına kişisel ve iş hesaplarını yönetme konusunda çok daha fazla esneklik sağlayacak. Kullanıcılar şu anda bir Android cihaz kullanıyor Aynı anda yalnızca bir WhatsApp hesabına giriş yapabilirsiniz.

Çoklu hesap özelliği, belirli beta test edicileri için hala sınırlıdır ve şu anda yaygın olarak kullanılamamaktadır. Aslında WhatsApp’ın Android uygulaması için bir beta test kullanıcısı değilseniz, şimdilik en son beta sürümünü deneme şansınızı kaçırmış olabilirsiniz. Google Play’deki beta programı maksimum kapasitesine ulaştı, bu nedenle yeni kullanıcılar katılmak için kaydolamaz.

Test tamamlandıktan sonra çoklu hesap desteğinin daha geniş bir kullanıcı tabanına yayılması bekleniyor…

haberbasmakci.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu