Haber

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un çıkış tarihi belli oldu

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve Nacon ortaklığıyla yayınlanan aksiyon-macera oyunu Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un çıkış tarihi belli oldu. Lansmanına 2 ay kala, uzun zamandır beklenen çıkış tarihi belli oldu.

Yüzüklerin Efendisi Gollum Ne Zaman Çıkacak?

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un 25 Mayıs 2023 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu.

Yüzüklerin Efendisi: Gollum PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam ve Epic Games için çıkacak.

YÜZÜKLERİN Efendisi Gollum’un HİKAYESİ

Atletik ve çevik, sinsi ve kurnaz. Kaybettiğini bir kez daha avucunun içinde tutma arzusuyla yanıp tutuşan Gollum, Yüzüklerin Efendisi™ dünyasının büyüleyici karakterlerinden biridir.

Kimsenin hayal bile edemeyeceği şeyler görmüş ve kimsenin bahsetmeye cesaret edemediği şeylerden sağ kurtulmuştur. Bölünmüş kişiliği nedeniyle, Gollum kadar vahşi ve hain, ama Sméagol kadar dost canlısı ve temkinli olabilir.

JRR Tolkien’in hikayesinde ne kadar hayati rol oynarlarsa oynasınlar, Gollum’un maceraları birçok kez anlatılmadan kaldı. Yüzüklerin Efendisi: Gollum’da bu hikayeden keyif alacaksınız. Kara Kule’de tutsak geçen yıllardan Mirkwood Elflerinin yanında geçen zamana kadar her şeyi bulacaksınız.

Hayatta kalmak ve olasılıklarınızın üstesinden gelmek için gizliliği, çevikliği ve gizliliği kullanın. Tehlikelerden kaçarken avantaj noktalarına zıplayın, tutunun veya tırmanın.

Gollum bir savaşçı olmasa da, fırsat doğduğunda dikkatsiz bir düşmana suikast düzenlemekte veya onu daha yaratıcı ve haince yollarla ortadan kaldırmakta haklıdır.

Verdiğiniz kararlar ve oynama şekliniz Gollum’un kişiliğini doğrudan etkileyecektir: Gollum ve Sméagol arasındaki uçurumu Gollum’un karanlık tarafının mı ele geçireceğini yoksa bir zamanlar Sméagol olan şey için bir umut ışığının mı kaldığını seçmek size kalmış. . Bir akıl, iki ego. Karar senin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu