Sağlık

Hasta intihara teşebbüs ederken hemşireler birbirlerinin saçlarını düzleştirdi ve sigara içti

20 yaşındaki Bren McFarlane, Blackpool’daki 154 yataklı bir akıl sağlığı hastanesinde tedavi gördü. Bren’in 4 gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma açıldı.

Soruşturma kapsamında yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde, gencin hemşirelerin ihmali sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Bren’in intihar etmeye çalıştığı sırada hemşirelerin birbirlerinin saçlarını düzelttikleri, sigara içtikleri ve telefonlarıyla oynadıkları ortaya çıktı.

Blackpool Yüksek Mahkemesi Hakimi Alan Wilson, genç adamın maruz kaldığı ihmalin düzeyini vurgulamak için soruşturmada gösterilen bazı görüntüleri yayınladı. Sahnelerden birinde bir hemşire telefonunun başında otururken, bir diğeri meslektaşının saçını yapmak için birkaç dakika harcıyor.

Daha önce kendine zarar verme ve intihar girişiminde bulunan Bay McFarlane, bir psikiyatrist tarafından tedavi edildi.

Lancashire kasabası Rossendale’de büyüyen Bay McFarlane, 3. seviye risk olarak sınıflandırıldıktan dört gün sonra hastanede öldü.

Jüri heyeti, genç adamın hastaneye kaldırıldıktan sonra saklamayı başardığı bir maddeyi içerek yaşamına son verdiğine hükmetti.

20 dakika boyunca genç adam gözlemlenmeden bu eşyayı kendi sonunu getirmek için kullandı. Daha sonra bu eşyayı alarak ölümüne son verdi.

İngiltere Ulusal Sağlık Servisi ölen gencin ailesinden özür dileyecek

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu